Aquesta web utilitza cookies per millorar s'experiencia de usuari

close

Massatges professionals a Palma de Mallorca

Descobreix tots es nostros Massatges a MallorcaMassatges a domicili a MallorcaDrenatge limfàtic a domicilimassatge descontracturantquiromassatgemassatge holísticmassatge californiàreflexologia podalaromateràpia

Si tens dubtes o no saps quin massatge o teràpia te pot ajudar més, contacta amb KIKAI per whatsapp o telèfon 622.65.16.16  Rebràs assessorament personalitzat

Massatges i Teràpies Naturals a Mallorca

Active filters

Massatge anti-cel·lulitis

Price €48.00

Estadísticament sa cel·lulitis, o acumulació de nòduls adiposos davall sa pell d'unes quantes zones corporals, afecta a prop des 85% de sa població femenina a Europa. Són vàries ses zones en las que se pot presentar, sent ses més habituals es glutis, s'abdomen o ses cuixes. Es massatge específic a ses zones afectades generalment proporciona una millora a sa circulació de sa zona fent que s'activi es reg sanguini i afavorint sa reducció des nòduls de greix, encara que és cert que no ha d'esser s'únic medi per solucionar es problema, s'ha d'ajudar d'altres teràpies com es Cupping o s'acupuntura i d'un augment de s'ingesta d'aigua i ajudar-ho amb una dieta i un exercici adequats.

Drenatge Limfàtic Manual

Price €48.00

Drenatge Limfàtic

En el cos humà hi ha dos grans sistemes circulatoris, la sang, bombejada pes cor, i es sistema limfàtic, que no té un òrgan de bombejament com a tal. El sistema limfàtic, estès per tot es cos, aturarà molts des residus des metabolisme cel·lular. Es moviment d'aquests restes a través del limfàtic sol ser causat pes moviment i sa pressió que ofereixen es teixits i músculs adjacents an es sistema limfàtic, empenyent-lo an es ganglis limfàtics. De vegades aquest moviment no és suficient i se produeix un estancament des líquid limfàtic.

Es drenatge limfàtic manual estimula manualment aquest moviment per promoure sa circulació limfàtica i estimular s'eliminació d'aquests residus del cos. 

Massatge amb Pedres...

Price €48.00

Sa vida tan ocupada que tenim i s'estrès diaria mos dificulten trobar un espai per desconnectar. Amb es  massatge amb pedres volcàniques calentes a casa, ara podràs disfrutar d'un massatge típic de spa a ca teva. Desconnecta i disfruta d'uns moments de relax per tu. Ses pedres calentes activaran sa circulació des teu cos amb s'ajuda de s'aromateràpia i els olis essencials. 

Quiromassatge Terapèutic

Price €38.00

¿Què es es quiromassatge terapèutic?

Es quiromassatge terapèutic és una taràpia natural que consisteix en aplicar diferents maniobres de pressió, fricció, vibració i percussió que s'apliquen per tot es cosen funció de ses zones afectades, principalment ses extremitats i s'esquena.

Se comença amn s'aplicació d'un massatge relaxantper conseguir una relaxació des diferents grups musculars per després començar a localitzar punts Ah-shi, nòduls dolorosos al quals a continuació se procedirà a desbloquejar perquè l'energia torni a recórrer el cos amb normalitat.

Reflexologia Podal

Price €38.00

Sa reflexologia podal es basa en s'estimulació des peu per conseguir un efecte beneficiós per sa salut i relaxant per la resta del cos.

Gràcies an es massatge de reflexoteràpia podal se poden obtenir efectes beneficiosos en nombroses afeccions com es dolors reumàtics, estrès, depressió, ansietat, contractures, etc. amb es resultat, després de sa sessió, de una agradable sensació de benestar.

Sa reflexoteràpia se pot realitzar sense cremes ni olis, o si se prefereix, amb cremes específiques hipoalergèniques o amb olis de primera qualitat, rics en antioxidants i de fàcil absorció per millorar s'elasticitat i sa finor de sa pell.