Aquesta web utilitza cookies per millorar s'experiencia de usuari

close

Masaje Deportivo

€58.00
Tax included
Durada
Lloc
Quantity

 

Protocols de seguretat davant es COVID19

Es massatge és una tècnica terapèutica àmpliament utilitzada a tot el món per es tractament i prevenció de múltiples patologies. Actualment, es massatge esportiu és àmpliament utilitzat, ja que consisteix en una sèrie de tècniques que tenen com objectiu preparar s'esportista abans, durant i després de s'activitat esportiva, per tal de recuperar ràpidament es seu estat físic. Com acupuntors és probable que recomanem practicar algun estímul en punts d'acupuntura o també en punts gallet o trigger points utilitzant la tècnica de punció seca, amb electroacupuntura o teràpia làser

En sa vida d'un atleta, ses lesions freqüents són sovint a causa d'un mal entrenament o sobrecarregament. Això fa que ses visites an es massatgista solen també formar part de ses seves rutines, ja sigui per alleujar aquestes malalties, preparar es cos abans d'un entrenament dur o recuperar-ho quan s'ha fet un gran esforç.

Què és es massatge esportiu?

Entenem per massatge esportiu un conjunt de tècniques de massatge que tenen com a objectiu preparar els teixits per un esforç futur, prevenir futures lesions, recuperar-se de lesions i millorar s'estat dels teixits musculars després d'una gran competició. És a dir, el públic objectiu an es que s'aborda aquest estil de massatge són ets atletes que s'estan preparant per una competició, que acaben de fer un intens esforç muscular i aquells amb lesions que necessiten ser reparats. No obstant això, el massatge esportiu també es pot utilitzar com a manteniment, sent una part essencial de ses rutines d'un atleta.

Estils de massatges esportius

Depenent de s'objectiu específic des massatge en qüestió, ses tècniques i moviments s'adaptaran a sa situació. D'aquesta manera, hi ha una classificació bastant clara que diferencia es massatges esportius segons es seu propòsit o objectiu:

Massatge pre-competició

Aquest massatge esportiu se realitza abans d'una competició amb s'objectiu de preparar-se per un sobre d'estrès d'alta intensitat. Lo millor per aquest massatge és realitzar-ho unes hores abans, encara que lo millor és de 15 a 45 minuts abans de sa competició i, amb un màxim de 24 hores perquè sorgeixi el màxim efecte. Es seu propòsit és millorar es subministrament de sang mitjançant s'activació de sa circulació i s'excitabilitat neuromuscular. Està fet de distal proximal, és un massatge vigorós i se realitza amb moviments profunds, aquest massatge també cerca millorar sa contractibilitat, elasticitat i rendiment muscular preparant-ho per sa competició. Gràcies a això, podrem augmentar sa circulació sanguínea i sa temperatura muscular interna.

Massatge de recuperació

En aquest cas, s'objectiu final des massatge és recuperar teixits i relaxar es músculs, reduir ets espasmes musculars, eliminar sa retenció d'àcid làctic i residus metabòlics, proporcionar un equilibri emocional a s'atleta. Generalment se realitza unes dues hores després d'un exercici intens. Gràcies an es massatge esportiu recuperant, podrem drenar es residus metabòlics, reduir l'hipertone muscular i augmentar es subministrament de sang, ja que se realitzen moviments suaus, lents i profunds. És aconsellable sotmetre's a aquest massatge com més aviat millor just després de sa sessió en qüestió, per lo que aconsellam demanar cita amb previsió.

Massatge de manteniment

Fins i tot si no tenim cap prova, és aconsellable realitzar massatges de manteniment de forma regular per poder mantenir el to des nostres músculs en un estat òptim. A més, un massatge esportiu de manteniment també pot ser molt útil per detectar possibles lesions futures, mantenint s'elasticitat natural des teixit muscular, detectant àrees de miàlgia, etc.

Es massatge de manteniment és un massatge que se realitza com part de sa rutina d'entrenament dels atletes, se realitza aproximadament un cop per setmana, dura aproximadament quaranta-cinc minuts i té com objectiu prevenir lesions, preparar es músculs per s'entrenament físic, localitzar possibles adherències de miofibrillas causades per microtraumes musculars, i mantenir s'elasticitat muscular.

Beneficis del massatge esportiu

Reactiva sa circulació sanguínea i limfàtica

Minva es mal

Relaxa es músculs

Prepara es múscu per s'activitat deportiva

Proporciona un estat d'equilibri emocional a s'atleta, ja que disminueix s'ansietat.

Evita lesions

Augmenta sa temperatura muscular

Proporciona una sensació de benestar

Contraindicacions

Com es un massatge vigorós hem de tenir en compte algunes contraindicacions: pressió arterial alta, lesions vasculars, com sa trombosi venosa profunda o sa flebitis. Pell molt sensible, propensa a l'irritació, taquicàrdia, febre, vòmits, neoplàsies, diarrea, fractures deslligades, hemofília. 

Diferències en el massatge esportiu amb altres massatges

Es massatge esportiu busca s'activació de fibres musculars, no és lo mateix que un massatge relaxant o un massatge preesportiu, en aquests se cerca que s'atleta estigui amb tota sa seva energia al 100% per sa competició, generi vasodilatació, així com disminuir sa fatiga muscular. S'objectiu és arribar a fibres profundes com ses fibres musculars.

A diferència d'un drenatge limfàtic, basat en tocs superficials, per mobilitzar substàncies de residus o un massatge de pèrdua de pes, en es que se cerca minvar dipòsits de greix localitzats o adipòcits, es massatge esportiu se centra en el tractament de possibles lesions.

Feim Massatge deportiu a domicili a*:

Massatge Deportiu a Alaró

Massatge Deportiu a Alcudia

Massatge Deportiu a Algaida

Massatge Deportiu a Andratx

Massatge Deportiu a Ariany

Massatge Deportiu a Artá

Massatge Deportiu a Banyalbufar

Massatge Deportiu a Binissalem

Massatge Deportiu a Búger

Massatge Deportiu a Bunyola

Massatge Deportiu a Calviá

Massatge Deportiu a Campanet

Massatge Deportiu a Campos

Massatge Deportiu a Capdepera

Massatge Deportiu a Consell

Massatge Deportiu a Costitx

Massatge Deportiu a Deyá

Massatge Deportiu a Escorca

Massatge Deportiu a Esporlas

Massatge Deportiu a Estellencs

Massatge Deportiu a Felanitx

Massatge Deportiu a Fornalutx

Massatge Deportiu a Inca

Massatge Deportiu a Lloret de Vista Alegre

Massatge Deportiu a Lloseta

Massatge Deportiu a Llubí

Massatge Deportiu a Llucmajor

Massatge Deportiu a Manacor

Massatge Deportiu a Mancor del Vall

Massatge Deportiu a Maria de la Salud

Massatge Deportiu a Marratxí

Massatge Deportiu a Montuiri

Massatge Deportiu a Muro

Massatge Deportiu a Palma de Mallorca

Massatge Deportiu a Petra

Massatge Deportiu a Pollensa

Massatge Deportiu a Porreras

Massatge Deportiu a Sa Pobla

Massatge Deportiu a Puigpunyent

Massatge Deportiu a Ses Salines

Massatge Deportiu a Sant Joan

Massatge Deportiu a Sant Llorenç des Cardassar

Massatge Deportiu a Sencelles

Massatge Deportiu a Santa Eugenia

Massatge Deportiu a Santa Margarita

Massatge Deportiu a Santa María del Camí

Massatge Deportiu a Santanyí

Massatge Deportiu a Selva

Massatge Deportiu a Sineu

Massatge Deportiu a Sóller

Massatge Deportiu a Son Servera

Massatge Deportiu a Valldemosa

Massatge Deportiu a Villafranca de Bonany

* En es desplaçaments a domicili a Mallorca se cobrarà un suplement de 30 € per desplaçaments superiors a 20Km de Palma

Kikai

Specific References

You might also like

Acupuntura

Price €48.00

Acupuntura a Mallorca

S'Acupuntura és una pràctica mil·lenària, indolora i segura, que pretén reequilibrar s'energia de s'organisme a través de sa manipulació de diferents punts des cos. En aquesta tècnica s'usen ses agulles molt primes per estimular punts específics en es cos. Sa majoria d'aquests punts se situen en unes línies anomenades 'meridians'.

A s'Acupuntura sa malaltia no és definida per símptomes ni pes nom d'una malaltia, sinó per desequilibris d'energia, emprant termes com a Insuficiència de Yin o excés de calor en es pulmons.

Es termes xinesos YIN i YANG se refereixen a energies oposades que se complementen una amb s'altra, i es terme Qi o CHI se refereix a s'energia vital.

Quiromassatge Terapèutic

Price €38.00

¿Què es es quiromassatge terapèutic?

Es quiromassatge terapèutic és una taràpia natural que consisteix en aplicar diferents maniobres de pressió, fricció, vibració i percussió que s'apliquen per tot es cosen funció de ses zones afectades, principalment ses extremitats i s'esquena.

Se comença amn s'aplicació d'un massatge relaxantper conseguir una relaxació des diferents grups musculars per després començar a localitzar punts Ah-shi, nòduls dolorosos al quals a continuació se procedirà a desbloquejar perquè l'energia torni a recórrer el cos amb normalitat.