Aquesta web utilitza cookies per millorar s'experiencia de usuari

close

Massatge amb Pedres Calentes

€48.00
Tax included

Sa vida tan ocupada que tenim i s'estrès diaria mos dificulten trobar un espai per desconnectar. Amb es  massatge amb pedres volcàniques calentes a casa, ara podràs disfrutar d'un massatge típic de spa a ca teva. Desconnecta i disfruta d'uns moments de relax per tu. Ses pedres calentes activaran sa circulació des teu cos amb s'ajuda de s'aromateràpia i els olis essencials. 

Durada
Lloc
Quantity

 

Protocols de seguretat davant es COVID19

Què és es massatge amb pedres calentes?

Consisteix en una teràpia natural que combina es massatge terapèutic tradicional amb s'aplicació damunt sa pell de pedres a diferents temperatures, per facilitar es flux d'energia vital i així alleujar es trastorns físics i emocionals; ses pedres volcàniques s'utilitzen habitualment per aquest propòsit gràcies a sa seva alta retenció de calor.

Es massatge amb pedres calentes, també anomenat teràpia geotèrmica, utilitza ses pautes des quiromassatge terapèutic clàssic, afegint s'ús de pedres, generalment d'origen volcànic, a diferents temperatures per facilitar sa relaxació de sa zona i conseguir així un alleujament tant des trastorns físics com emocionals.

S'orígen d'aquest estil de  massatge se troba dins ses cultures orientals, inspirades en disciplines basades en es concepte holístic i energètic de l'ésser humà, en el qual es persegueix  sa recueració de l'energia vital de la persona. Segons aquestes disciplines, si patim qualque malaltia o molèstia, és perquè l'energia no circula a través des nostre organisme correctament, i això sol ser causat pes bloqueig o mal funcionament de qualsevol des chakras.

Aquest estil de massatge combina es quiromassatge o massatge terapèutic amb ses pedres fredes i calentes, col·locant-les en punts energètics específics des cos per conseguir restablir sa nostra energia a través del cos d'una manera equilibrada i així obtenir un alleujament del que mos causa molèsties.

Propietats del massatge geotèrmic

Aquesta teràpia s'ha estès a Europa en els últims anys gràcies a les seves nombroses propietats, entre ses que destaquen tres:

Alleujament i reducció des mal gràcies a s'acció directa realitzada en els punts corresponents (o chakras).

Eliminació de toxines de sa nostra pell mitjançant sudoració causada per ses altes temperatures de ses pedres calentes (entre 40º i 55ºC).

Millora des sistema circulatori, gràcies a s'acció combinada des canvis tèrmics generats per ses pedres, entre 8ºC i 55ºC, i s'acció mecànica des massatge, aconseguint que sa nostra circulació sanguínia s'activi.

Feim Massatge amb pedres calentes a domicili a:

Massatge amb pedres a Alaró

Massatge amb pedres a Alcudia

Massatge amb pedres a Algaida

Massatge amb pedres a Andratx

Massatge amb pedres a Ariany

Massatge amb pedres a Artá

Massatge amb pedres a Banyalbufar

Massatge amb pedres a Binissalem

Massatge amb pedres a Búger

Massatge amb pedres a Bunyola

Massatge amb pedres a Calviá

Massatge amb pedres a Campanet

Massatge amb pedres a Campos

Massatge amb pedres a Capdepera

Massatge amb pedres a Consell

Massatge amb pedres a Costitx

Massatge amb pedres a Deyá

Massatge amb pedres a Escorca

Massatge amb pedres a Esporlas

Massatge amb pedres a Estellencs

Massatge amb pedres a Felanitx

Massatge amb pedres a Fornalutx

Massatge amb pedres a Inca

Massatge amb pedres a Lloret de Vista Alegre

Massatge amb pedres a Lloseta

Massatge amb pedres a Llubí

Massatge amb pedres a Lucmajor

Massatge amb pedres a Manacor

Massatge amb pedres a Mancor del Vall

Massatge amb pedres a Maria de la Salud

Massatge amb pedres a Marratxí

Massatge amb pedres a Montuiri

Massatge amb pedres a Muro

Massatge amb pedres a Palma de Mallorca

Massatge amb pedres a Petra

Massatge amb pedres a Pollensa

Massatge amb pedres a Porreras

Massatge amb pedres a Sa Pobla

Massatge amb pedres a Puigpunyent

Massatge amb pedres a Ses Salines

Massatge amb pedres a Sant Joan

Massatge amb pedres a Sant Llorenç des Cardassar

Massatge amb pedres a Sencelles

Massatge amb pedres a Santa Eugenia

Massatge amb pedres a Santa Margarita

Massatge amb pedres a Santa María del Camí

Massatge amb pedres a Santanyí

Massatge amb pedres a Selva

Massatge amb pedres a Sineu

Massatge amb pedres a Sóller

Massatge amb pedres a Son Servera

Massatge amb pedres a Valldemosa

Massatge amb pedres a Villafranca de Bonany

Kikai

Specific References

You might also like

Massatge anti-cel·lulitis

Price €48.00

Estadísticament sa cel·lulitis, o acumulació de nòduls adiposos davall sa pell d'unes quantes zones corporals, afecta a prop des 85% de sa població femenina a Europa. Són vàries ses zones en las que se pot presentar, sent ses més habituals es glutis, s'abdomen o ses cuixes. Es massatge específic a ses zones afectades generalment proporciona una millora a sa circulació de sa zona fent que s'activi es reg sanguini i afavorint sa reducció des nòduls de greix, encara que és cert que no ha d'esser s'únic medi per solucionar es problema, s'ha d'ajudar d'altres teràpies com es Cupping o s'acupuntura i d'un augment de s'ingesta d'aigua i ajudar-ho amb una dieta i un exercici adequats.

Drenatge Limfàtic Manual

Price €48.00

Drenatge Limfàtic

En el cos humà hi ha dos grans sistemes circulatoris, la sang, bombejada pes cor, i es sistema limfàtic, que no té un òrgan de bombejament com a tal. El sistema limfàtic, estès per tot es cos, aturarà molts des residus des metabolisme cel·lular. Es moviment d'aquests restes a través del limfàtic sol ser causat pes moviment i sa pressió que ofereixen es teixits i músculs adjacents an es sistema limfàtic, empenyent-lo an es ganglis limfàtics. De vegades aquest moviment no és suficient i se produeix un estancament des líquid limfàtic.

Es drenatge limfàtic manual estimula manualment aquest moviment per promoure sa circulació limfàtica i estimular s'eliminació d'aquests residus del cos.