Aquesta web utilitza cookies per millorar s'experiencia de usuari

close

Masaje Relajante

€38.00
Tax included
Durada
Lloc
Quantity

 

Protocols de seguretat davant es COVID19

Kikai

Specific References

You might also like

Acupuntura

Price €48.00

Acupuntura a Mallorca

S'Acupuntura és una pràctica mil·lenària, indolora i segura, que pretén reequilibrar s'energia de s'organisme a través de sa manipulació de diferents punts des cos. En aquesta tècnica s'usen ses agulles molt primes per estimular punts específics en es cos. Sa majoria d'aquests punts se situen en unes línies anomenades 'meridians'.

A s'Acupuntura sa malaltia no és definida per símptomes ni pes nom d'una malaltia, sinó per desequilibris d'energia, emprant termes com a Insuficiència de Yin o excés de calor en es pulmons.

Es termes xinesos YIN i YANG se refereixen a energies oposades que se complementen una amb s'altra, i es terme Qi o CHI se refereix a s'energia vital.

Massatge amb Pedres...

Price €48.00

Sa vida tan ocupada que tenim i s'estrès diaria mos dificulten trobar un espai per desconnectar. Amb es  massatge amb pedres volcàniques calentes a casa, ara podràs disfrutar d'un massatge típic de spa a ca teva. Desconnecta i disfruta d'uns moments de relax per tu. Ses pedres calentes activaran sa circulació des teu cos amb s'ajuda de s'aromateràpia i els olis essencials. 

Quiromassatge Terapèutic

Price €38.00

¿Què es es quiromassatge terapèutic?

Es quiromassatge terapèutic és una taràpia natural que consisteix en aplicar diferents maniobres de pressió, fricció, vibració i percussió que s'apliquen per tot es cosen funció de ses zones afectades, principalment ses extremitats i s'esquena.

Se comença amn s'aplicació d'un massatge relaxantper conseguir una relaxació des diferents grups musculars per després començar a localitzar punts Ah-shi, nòduls dolorosos al quals a continuació se procedirà a desbloquejar perquè l'energia torni a recórrer el cos amb normalitat.

Técnica Estructural -...

Price €50.00

La tècnica estructural o teràpia estructural és una teràpia holística, no invasiva, que ajuda a restablir s'equilibri físic del cos i dea sistema nerviós. També ajuda a localitzar ses càrregues emocionals i alliberar-les en s'ordre més adequat.

Quan patim fatiga, desànim o mal físic, generalment trobam desequilibris a sa columna vertebral. Aquests desequilibris generen un mal funcionament des nervis que poden provocar mals, molèsties o es mal funcionament de qualsevol òrgan. Consideram que aquests desequilibris provenen d'un conflicte emocional, ja sigui conscient, no conscient o de l'entorn, així com bloquejos emocionals de caràcter divers.

Aquest mètod és compatible amb qualsevol tractament psicològic, mèdic o farmacològic.