Aquesta web utilitza cookies per millorar s'experiencia de usuari

close

Reflexologia Podal

€38.00
Tax included

Sa reflexologia podal es basa en s'estimulació des peu per conseguir un efecte beneficiós per sa salut i relaxant per la resta del cos.

Gràcies an es massatge de reflexoteràpia podal se poden obtenir efectes beneficiosos en nombroses afeccions com es dolors reumàtics, estrès, depressió, ansietat, contractures, etc. amb es resultat, després de sa sessió, de una agradable sensació de benestar.

Sa reflexoteràpia se pot realitzar sense cremes ni olis, o si se prefereix, amb cremes específiques hipoalergèniques o amb olis de primera qualitat, rics en antioxidants i de fàcil absorció per millorar s'elasticitat i sa finor de sa pell.

Durada
Lloc
Quantity

 

Protocols de seguretat davant es COVID19

A Kikai oferim sessions de Reflexologia podal a consulta o a domicili a tota l'Illa de Mallorca.

QUÈ ÉS SA REFLEXOLOGIA PODAL?

Sa reflexologia podal és una tècnica englobada dins de ses teràpies holístiques i alternatives que se basa en sa correspondència entre diferents parts del cos i la seva zona reflexa als peus. En estimular aquests punts se poden millorar la salut i es benestar general. En aplicar pressió en àrees específiques des peus, se poden minvar tensions, millorar sa circulació sanguínia i promoure sa relaxació. Sa pràctica de sa reflexologia podal sol implicar massatges o pressions precises an es peus utilitzant es dits, polzes i mans.

Origen de sa Reflexologia

Per trobar s'origen de sa reflexologia podal ens hem de remuntar a milers d'anys enrere. Podem trobar referències an es massatge podal en papirs egipcis i també podem trobar vestigis a cultures precolombines, però és a orient on assoleix el seu progrés més gran. Ja en ple segle XX se produeix es bot de coneixement de sa reflexologia o reflexoterapia podal a es món occidental.

Com actua sa Reflexologia?

Sa reflexologia se basa en es principi que es nostros peus, gràcies a ses més de 7000 terminacions nervioses, estan connectats amb totes ses àrees i òrgans des nostro cos. Per ses diferents escoles de reflexologia podem sintetitzar que es cos està representat de forma esquemàtica an es nostres peus, sent els peus un reflexe des cos. Un altre des seus principis és s'aprofitament d'aquests reflexos per beneficiar es nostre estat de salut gràcies an es massatges podals. D'aquesta manera, depenent de la zona a sa que se facin massatges o estimuli, aquests beneficis estimularan una zona corporal o una altra. Es fet que certs punts des peu resultin més sensibles o dolorosos seria així indicatiu d'una alteració a sa zona reflexa. Es massatge específic en aquestes zones ajuda a alleujar es símptomes des problema original i de camí, prevenir altres símptomes, tot aportant una plaentera sensació de relax i facilitant s'eliminació de s'estrès.

Sa reflexologia és en si mateixa, relaxant, de manera que és molt efectiva per alleugerir es trastorns provocats per s'estrès i s'ansietat, sempre utilitzant sa reflexologia com complement d'altres tractaments i mai com un substitutiu d'un tractament mèdic.

Sa reflexoteràpia activa es nostre sistema immunològic, disminueix s'insomni i altres trastorns del son i és d'ajuda en migranyes i cefalees. Fins i tot exerceix una certa influència an es nivells de colesterol i d'hipertensió. També redueix es mal en general, es mal d'esquena i ses extremitats, es dolors reumàtics, fibromiàlgies i, com hem dit abans, ajuda a reduir es nivells d'estrès, afavorint sa recuperació en problemes de depressió i d'ansietat.

Sa reflexologia podal és efectiva en certes afeccions des de ses primeres sessions. És es cas de certs problemes digestius o dolors aguts. Tot i això és habitual que se necessitin diverses sessions, sobretot quan se tracta de malalties cròniques. Lo que és recomanable és explicar-li an es terapeuta es diferents trastorns de salut perquè aquest pugui enfocar sa sessió de reflexoteràpia a certs trastorns i pugui fer una estimació de ses sessions necessàries. Aquesta estimació es pot veure augmentada o disminuïda en funció de sa resposta de cada persona, ja que cada persona respon de forma diferent a ses sessions.

Sa durada de ses sessions pot variar entre es 30 i 60 minuts, depenent de cada persona; lo més recomanable és dedicar entre 25 i 30 minuts a cada peu. Sa freqüència més habitual és una sessió setmanal, encara que dependrà de s'evolució de cada persona en particular.

Després de sa sessió de reflexologia no és recomanable caminar massa, sinó descansar un parell d'hores per donar temps als peus perquè reaccionin als estímuls rebuts durant sa reflexoteràpia.

Habitualment no se produeixen efectes adversos després de ses sessions de reflexologia. Els efectes habituals solen ser una activació des sistema urinari o intestinal, o sa necessitat d'hidratar-se; efectes indicatius que sa teràpia funciona satisfactòriament, ja que són mecanismes que estableix el nostre cos per facilitar s'eliminació de toxines.

És recomanable informar a es terapeuta en casos d'embaràs, diabetes, si duim marcapassos o tenim afeccions coronàries importants, així com si hem passat recentment per un procés infecciós o febril, ja que en aquests casos el terapeuta valorarà s'estimulació o no de certes parts des peu per prevenir possibles contraindicacions.

Principals Beneficis de sa Reflexologia

Es beneficis des massatge reflexològic són molts, però entre es principals podem trobar es següents:

Millora de s'estrès: El massatge as peus pot ajudar a relaxar el cos i la ment de forma significativa, reduint així es nivells d'estrès i ansietat.

Millora de sa circulació sanguínia: S'estimulació de certs punts a es peus pot augmentar el flux sanguini, cosa que pot beneficiar sa salut cardiovascular i promoure s'oxigenació des teixits.

Alleugeriment des mal: Es massatge reflexològic, combinat amb diferents punts d'acupuntura situats as peus poden ajudar a alleujar es mal, incloent mals de cap, mal d'esquena, dolor menstrual i altres formes de malestar.

Estimulació des sistema limfàtic: En funció de com se faci es massatge as peus aquesta tècnica pot ajudar a estimular es sistema limfàtic, cosa que pot afavorir s'eliminació de toxines i millorar sa funció immunològica.

Millora de s'equilibri i benestar general: Són nombroses ses persones que després de rebre sessions de reflexologia podal senten més benestar, incloent-hi una sensació d'equilibri i harmonia a tot es cos.

Relaxació muscular: Es massatge as peus pot ajudar a alliberar sa tensió muscular i millorar sa flexibilitat, cosa que pot ser beneficiósa per persones que experimenten rigidesa muscular a causa de s'estrès o s'activitat física.

Es beneficis de sa reflexologia podal poden variar segons sa persona i no tots ets individus experimentaran es mateixos resultats. D'altra banda, la reflexologia podal no s'ha de considerar un substitut de s'atenció mèdica convencional, sinó més aviat com una teràpia complementària que pot proporcionar alleugeriment i benestar en certes circumstàncies.

Zones on prestam Reflexologia a domicili*:

Reflexologia a Alaró

Reflexologia a Alcúdia

Reflexologia a Algaida

Reflexologia a Andratx

Reflexologia a Ariany

Reflexologia a Artà

Reflexologia a Banyalbufar

Reflexologia a Binissalem

Reflexologia a Búger

Reflexologia a Bunyola

Reflexologia a Calvià

Reflexologia a Campanet

Reflexologia a Campos

Reflexologia a Capdepera

Reflexologia al Consell

Reflexologia a Costitx

Reflexologia a Deyá

Reflexologia a Escorca

Reflexologia a Esporlas

Reflexologia a Estellencs

Reflexologia a Felanitx

Reflexologia a Fornalutx

Reflexologia a Inca

Reflexologia a Lloret de Vista Alegre

Reflexologia a Lloseta

Reflexologia a Llubí

Reflexologia a Llucmajor

Reflexologia a Manacor

Reflexologia Mancor del Vall

Reflexologia a Maria de la Salut

Reflexologia a Marratxí

Reflexologia a Montuiri

Reflexologia a Muro

Reflexologia a Palma de Mallorca

Reflexologia a Petra

Reflexologia a Pollença

Reflexologia a Porreres

Reflexologia a Sa Pobla

Reflexologia a Puigpunyent

Reflexologia a Ses Salines

Reflexologia a Sant Joan

Reflexologia a Sant Llorenç des Cardassar

Reflexologia a Sencelles

Reflexologia a Santa Eugenia

Reflexologia a Santa Margarita

Reflexologia a Santa Maria del Camí

Reflexologia a Santanyí

Reflexologia a Selva

Reflexologia a Sineu

Reflexologia a Sóller

Reflexologia a Son Servera

Reflexologia a Valldemosa

Reflexologia a Villafranca de Bonany

* Als desplaçaments a domicili a Mallorca es cobrarà un suplement de 30 € per desplaçaments superiors a 20Km de Palma

Kikai

Specific References

You might also like

Auriculoterapia

Price €38.00

S'auriculoterapia o auriculopuntura és sense dubte juntament amb sa reflexologia podal una de ses teràpies més conegudes de tractament des desequilibris de salut a través de punts reflexos. És una variant de s'acupuntura que se centra a ses zones reflexes des cos que se troben en es pavellons auriculars, tractant es diferents punts reflexos de ses orelles a través de massatge, pressió, s'ús de llavors o boletes de metall o agulles (encara que això dependrà de cada cas). És una teràpia molt utilisada en casos de mal, addiccions i situacions de estrès i ansietat.

Reiki

Price €50.00

El Reiki és una tècnica de sanació holística, completament indolora, que canalitza l'energia universal per promoure s'equilibri i es benestar físic, mental i emocional. Entre es seus nombrosos beneficis s'inclouen sa reducció de s'estrès, sa relaxació profunda, sa millora des mal, o s'enfortiment del sistema immunològic.

Oferim sessions de Reiki tant en consulta com a domicili o a distància.