Aquesta web utilitza cookies per millorar s'experiencia de usuari

close

EFT Técnica de Liberación Emocional

€48.00
Tax included

Què és l'ETF Tapping?

La Tècnica d´Alliberament Emocional o EFT Tapping (Emotional Freedom Technique) és una tècnica d´acupuntura sense agulles, que gràcies a s´estimulació de certs punts des meridians energètics que recorren es nostro organisme, possibilita s´alliberament de s´energia estancada i facilita que aquesta energia flueixi per reequilibrar es nostre cos. S'eficàcia dàquesta tècnica va ser reconeguda el 1979 per l'Organització Mundial de la Salut (OMS)

Aquesta tècnica està indicada per reequilibrar el nostre organisme en qualsevol tipus de malestar emocional, i és molt efectiva en casos d'ansietat, estrès, pors, fòbies, dolor emocional, ira, culpa i addiccions en General.

Com que se tracta d'una tècnica de digitopressió és completament indolora.

Lloc
Quantity

 

Protocols de seguretat davant es COVID19

Procediment de EFT:

Durant una sessió d'EFT, sa persona se concentra en un tema específic mentres es terapeuta realitza tapping (un copejament específic i indolor) en punts concrets d'acupuntura.

En priller lloc sa persona qualifiqua sa intensitat emocional de sa seva reacció en una escala de 0 a 10.

Després, mentres sa persona repeteix oralment o mentalment una frase d'afirmació se van copejant lleugerament certs punts d'acupuntura.

Després de sa roda de tapping se torna a mesurar sa intensitat emocional i se valora sa repetició des procés.

Sa durada mitja d'una sessió EFT és d'aproximadament una hora.

Encara que avegades es problema se pot corregir en una sola sessió, lo habitual és tractar es problema en unes cinc sessions.

Kikai

Specific References

You might also like

Acupuntura

Price €48.00

Acupuntura a Mallorca

S'Acupuntura és una pràctica mil·lenària, indolora i segura, que pretén reequilibrar s'energia de s'organisme a través de sa manipulació de diferents punts des cos. En aquesta tècnica s'usen ses agulles molt primes per estimular punts específics en es cos. Sa majoria d'aquests punts se situen en unes línies anomenades 'meridians'.

A s'Acupuntura sa malaltia no és definida per símptomes ni pes nom d'una malaltia, sinó per desequilibris d'energia, emprant termes com a Insuficiència de Yin o excés de calor en es pulmons.

Es termes xinesos YIN i YANG se refereixen a energies oposades que se complementen una amb s'altra, i es terme Qi o CHI se refereix a s'energia vital.