Aquesta web utilitza cookies per millorar s'experiencia de usuari

close

Acupuntura

€48.00
Tax included

Acupuntura a Mallorca

S'Acupuntura és una pràctica mil·lenària, indolora i segura, que pretén reequilibrar s'energia de s'organisme a través de sa manipulació de diferents punts des cos. En aquesta tècnica s'usen ses agulles molt primes per estimular punts específics en es cos. Sa majoria d'aquests punts se situen en unes línies anomenades 'meridians'.

A s'Acupuntura sa malaltia no és definida per símptomes ni pes nom d'una malaltia, sinó per desequilibris d'energia, emprant termes com a Insuficiència de Yin o excés de calor en es pulmons.

Es termes xinesos YIN i YANG se refereixen a energies oposades que se complementen una amb s'altra, i es terme Qi o CHI se refereix a s'energia vital.

Lloc

Volume discounts

Quantity Discount You Save
5 €8.00 Up to €40.00
10 €10.00 Up to €100.00
Quantity

 

Protocols de seguretat davant es COVID19

A Kikai oferim sessions d'acupuntura en consulta o a domicili per tota s'Illa de Mallorca.

Es tractaments d'Acupuntura estan basats en es desequilibris de s'energia, s'acupuntor seleccionarà es punts específics a estimular o sedar. Sa persona que rep es tractament sol romandre tombada en una llitera, tombada damunt davall o de cap per amunt. Ses agulles s'inserten an es punts seleccionats per reequilibrar s'energia de s'organisme.

Ses agulles romanen en es cos fins an es 30 o 45 minuts, depenguent sempre de s'estat energètic de sa persona. Durant sa sessió d'acupuntura és freqüent que sa persona se dormi. També és habitual que durant sa sessió se rebin tractaments addicionals per regular es flux d'energia:

Ses agulles poden estimular-se amb un corrent elèctric molt afable a través de sa electroacupuntura.

Sa 'moxa' esta feta d'una herba anomenada artemisa. Sa moxa pot posar-se en s'extrem superior de ses agulles d'acupuntura (tècnica d'agulla calenta) o més pròxima a sa pell, separada per làmines primes de gingebre. Una altra aplicació de sa moxibustió és encenguent es puro de Moxa, mantenguent-se encés a diversos centímetres damunt sa pell. Sa moxa se crema per proporcionar una calor penetrant. Això s'anomena moxibustió.

Poden usar-se ventoses de vidre, redones i resistents, en ses quals se crea es buit per crear sa succió damunt de punts específics. Aquesta succió estimula es flux d'energia i augmenta sa circulació de s'àrea sobre sa qual s'aplica. Si ses ventoses queden durant molt temps poden crear copblaus que desapareixeran an es pocs dies. Ses ventoses calentes no se solen aplicar a temperatures molt elevades per evitar lesions a sa pell.

Aplicam també acupuntura elèctrica, electropuntura (electroacupuntura de Voll) i acupuntura làser o laserpuntura

Unes quantes persones experimenten a ses sessions d'acupuntura una mica de dolor lleuger o formigueig quan s'inserten ses agulles. En casos molt rars ses persones se sentiran vertiginoses o marejadas, sa qual cosa desapareix en retirar ses agulles durant s'acupuntura.També pot generar una petita gota de sang en retirar s'agulla encara que no és habitual. S'acupuntura té encara manco efectes secundaris que sa gran majoria des medicaments occidentals.

Entre ses principals contraindicacions està s'embaràs. Ha d'avisar a s'acupuntor si està o creu que pot estar embarassada ja que s'aplicació de s'acupuntura en uns quants punts pot provocar es part, per sa qual cosa uns quants punts d'acupuntura no han d'estimular-se durant s'embaràs.

S'Organisació Mundial de sa Salut OMS anomena més de 40 alteracions de sa salut que poden millorar-se amb s'acupuntura, entre ses quals destaca es tractament natural per s'ansietat, es nirvis, sa migranya, s'ansietat, sa tinnitus o es acufenos i es tractament des dolor.

Àrees on prestam cobertura a domicili*:

Acupuntura a Alaró

Acupuntura a Alcúdia

Acupuntura a Algaida

Acupuntura a Andratx

Acupuntura a Ariany

Acupuntura a Artà

Acupuntura a Banyalbufar

Acupuntura a Binissalem

Acupuntura a Búger

Acupuntura a Bunyola

Acupuntura a Calvià

Acupuntura a Campanet

Acupuntura a Campos

Acupuntura a Capdepera

Acupuntura al Consell

Acupuntura a Costitx

Acupuntura a Deyá

Acupuntura a Escorca

Acupuntura a Esporles

Acupuntura a Estellencs

Acupuntura a Felanitx

Acupuntura a Fornalutx

Acupuntura a Inca

Acupuntura a Lloret de Vista Alegre

Acupuntura a Lloseta

Acupuntura a Llubí

Acupuntura a Llucmajor

Acupuntura a Manacor

Acupuntura Mancor del Vall

Acupuntura a Maria de la Salud

Acupuntura a Marratxí

Acupuntura a Montuïri

Acupuntura a Muro

Acupuntura a Palma de Mallorca

Acupuntura a Petra

Acupuntura a Pollença

Acupuntura a Porreres

Acupuntura a Sa Pobla

Acupunyent a Puigpunyent

Acupuntura a ses Salines

Acupuntura a Sant Joan

Acupuntura a Sant Llorenç des Cardassar

Acupuntura a Sencelles

Acupuntura a Santa Eugènia

Acupuntura a Santa Margalida

Acupuntura a Santa Maria del Camí

Acupuntura a Santanyí

Acupuntura a Selva

Acupuntura a Sineu

Acupuntura a Sóller

Acupuntura a Son Servera

Acupuntura a Valldemossa

Acupuntura a Villafranca de Bonany

* Per desplaçaments a domicili a distancies superiors a 20Km de Palma se cobrarà un recàrreg de 30€

Kikai

Specific References

You might also like

Acupuntura Estètica

Price €48.00

Una de ses aplicacions més efectives de s'acupuntura és precisament s'acupuntura estètica o acupuntura cosmètica

Sa pell recupera tersura i lluminositat en poques sessions gràcies a s'efecte que produeix aquesta tècnica sobre sa circulació a sa zona aplicada.

Auriculoterapia

Price €38.00

S'auriculoterapia o auriculopuntura és sense dubte juntament amb sa reflexologia podal una de ses teràpies més conegudes de tractament des desequilibris de salut a través de punts reflexos. És una variant de s'acupuntura que se centra a ses zones reflexes des cos que se troben en es pavellons auriculars, tractant es diferents punts reflexos de ses orelles a través de massatge, pressió, s'ús de llavors o boletes de metall o agulles (encara que això dependrà de cada cas). És una teràpia molt utilisada en casos de mal, addiccions i situacions de estrès i ansietat.

EFT Técnica de...

Price €48.00

Què és l'ETF Tapping?

La Tècnica d´Alliberament Emocional o EFT Tapping (Emotional Freedom Technique) és una tècnica d´acupuntura sense agulles, que gràcies a s´estimulació de certs punts des meridians energètics que recorren es nostro organisme, possibilita s´alliberament de s´energia estancada i facilita que aquesta energia flueixi per reequilibrar es nostre cos. S'eficàcia dàquesta tècnica va ser reconeguda el 1979 per l'Organització Mundial de la Salut (OMS)

Aquesta tècnica està indicada per reequilibrar el nostre organisme en qualsevol tipus de malestar emocional, i és molt efectiva en casos d'ansietat, estrès, pors, fòbies, dolor emocional, ira, culpa i addiccions en General.

Com que se tracta d'una tècnica de digitopressió és completament indolora.