Aquesta web utilitza cookies per millorar s'experiencia de usuari

close

Teràpies a domicili per animals a Mallora

A Kikai som amants dets animals. Acupuntura per animals a Mallorca, digitopuntura i massatges per animals de companyia a Mallorca. Una forma natural de millorar sa qualitat de vida des teus animals

Active filters

Acupuntura Veterinària...

Price €68.00

S'acupuntura veterinària se basa en es mateixos principis que s'acupuntura humana i és una alternativa que pot ajudar an ets animals a pal·liar o superar certes malalties. Consisteix en col·locar petites agulles a diferents punts específics des cos de s'animal per conseguir una disminució de ses molèsties i un augment d'endorfines. A Kikai l'utilisam amb cans, encara que altres animals també se poden beneficiar d'aquesta teràpia.

Es nostros servicis d'acupuntura per animals se realisen exclusivament a domicili a Mallorca.

Tecnica Estructural...

Price €50.00

Com ´mos passa a noltros, es nostros animals acumulen es seus antecedents de complicacions físiques i emocionals al llarg de la seva vida.

La Teràpia Estructural afavoreix s'equilibri de s'estructura des cos de s'animal ajudant an es bon funcionament des sistema nerviós i an es mateix temps allibera ses càrregues emocionals. Això produeix canvis físics que milloren es benestar de sa teva mascota i que fan més fàcil sa convivència entre es nostre animal i es éssers vius amb es què se relaciona, ja siguin aquests altres animals o fin i tot la seva família humana.