Aquesta web utilitza cookies per millorar s'experiencia de usuari

close

Auriculoterapia

€38.00
Tax included

S'auriculoterapia o auriculopuntura és sense dubte juntament amb sa reflexologia podal una de ses teràpies més conegudes de tractament des desequilibris de salut a través de punts reflexos. És una variant de s'acupuntura que se centra a ses zones reflexes des cos que se troben en es pavellons auriculars, tractant es diferents punts reflexos de ses orelles a través de massatge, pressió, s'ús de llavors o boletes de metall o agulles (encara que això dependrà de cada cas). És una teràpia molt utilisada en casos de mal, addiccions i situacions de estrès i ansietat.

Lloc

Volume discounts

Quantity Discount You Save
5 €8.00 Up to €40.00
10 €10.00 Up to €100.00
Quantity

 

Protocols de seguretat davant es COVID19

Auriculoterapia o Auriculopuntura

S'auriculoterapia és una tècnica que té es seus orígens en sa medicina tradicional xina i que utilisa uns punts situats a sa pell de s'aurícula (orella externa) per restablir sa salut i tractar es dolor.

Aquesta teràpia s'usa a tot el món per tractar es mal, ses addiccions, problemes emocionalstrastorns interns amb excel·lents resultats.


Què és s'auriculoteràpia i com funciona
A sa dècada de 1950, es Dr. P. Nogier va ampliar ses llistes d'èxits originals de Xina en un sistema més complet i va demostrar que s'orella és en realitat un micro mapa des cos sencer, amb totes ses seves parts representades. Per tant, totes elles poden avaluar-se i tractar-se per mitjà de s'orella externa. Gran part des treball original des Dr. Nogier ha estat verificat en nombrosos estudis d'investigació, i tant es sistemes xinesos com ets europeus se basen en es seu treball. Sa auriculopuntura és s'estimulació de punts d'acupuntura a sa superfície externa de s'orella.

¿Quan va néixer sa auriculopuntura?
S'ús de s'acupuntura de s'orealla s'inicia devora s'acupuntura de la resta des cos, en s'antiga Xina. En canvi, s'acupuntura auricular com la coneixem avui en dia és es resultat en gran manera des treballs realisats pes Dr. Nogier, un neuròleg entrenat en acupuntura.

Se dóna per fet que sa auriculoterapia és sa modernisació de sa auriculopuntura. Quan un punt d'acupuntura auricular a s'orella està 'actiu', s'expressa com a augment de sensibilitat a s'estimulació amb una conductivitat elèctrica més alta. Això indica una patologia en es teixit o funció corporal corresponent i fa que s'acupuntura auricular sigui una forma útil d'avaluar ses dolències, sa textura, es color, es canvis a sa pell, ses venes, etc.,

¿Com és un tractament de auriculoterapia?
Es tractament és realisat punyint es punts respectius a s'orella i inclús també en es cos i s'usen agulles quirúrgiques d'un sol ús, fabricades en acer inoxidable, daurades o platejates. S'inserten tot sol a mil·límetres davall sa pell. També s'utilisen xinxetes, que realisen sa mateixa funció que ses agulles i que romanen de sessió en sessió a s'orella.

Sa gent que té por a ses agulles pot rebre també sessions de auriculoterapia, ja que se poden usar també petites bolletes magnètiques o llavors de vaccaria, o inclús a través de làser, projectant es feix de llum concentrada sobre es punts a tractar.

Tots es senyals induïts per s'acupuntura de s'orella viatgen a través d'una part específica des cervell, es diencèfal, a ses parts corporals corresponents. Es cos obeeix estrictament aquestes instruccions perquè vénen directament des cervell. Per tant, s'acupuntura de s'orella aprofita es propi centre de control des cos, es cervell, per conseguir es seu objectiu.

Entre ses malalties que poden esser tractades a través d'acupuntura de s'orella i des cos estan: migranya, insomni, depressió, addiccions, indigestió, així com sa majoria de ses situacions de mal i inflamació.

¿Quant dura un tractament de auriculoterapia?
Dependrà sempre de cada cas, però lo habitual són entre tres i deu sessions, depenguent dets objectius que se vulguin conseguir.

¿Quines són ses sensacions des tractament d'acupuntura?
Uns quants pacients se senten alleujats immediatament, uns altres necessiten diversos dies abans de notar una millorança. Unes quantes persones senten com si caminassin en s'aire després des tractament, i quasi totes se senten molt relaxades.

¿Amb quins altres tractaments se combina sa auriculoterapia?
Se combina sovint amb punts d'acupuntura clàssica, tractaments amb ventoses, fitoteràpia i naturopatía.

Àrees de sa nostra cobertura a domicili*:

Auriculoterapia a Alaró

Auriculoterapia a Alcudia

Auriculoterapia a Algaida

Auriculoterapia a Andratx

Auriculoterapia a Ariany

Auriculoterapia a Artà

Auriculoterapia a Banyalbufar

Auriculoterapia a Binissalem

Auriculoterapia a Búger

Auriculoterapia a Bunyola

Auriculoterapia a Calviá

Auriculoterapia a Campanet

Auriculoterapia a Campos

Auriculoterapia a Capdepera

Auriculoterapia a Consell

Auriculoterapia a Costitx

Auriculoterapia a Deyá

Auriculoterapia a Escorca

Auriculoterapia a Esporlas

Auriculoterapia a Estellencs

Auriculoterapia a Felanitx

Auriculoterapia a Fornalutx

Auriculoterapia a Inca

Auriculoterapia a Lloret de Vista Alegre

Auriculoterapia a Lloseta

Auriculoterapia a Llubí

Auriculoterapia a Llucmajor

Auriculoterapia a Manacor

Auriculoterapia a Mancor del Vall

Auriculoterapia a Maria de la Salud

Auriculoterapia a Marratxí

Auriculoterapia a Montuiri

Auriculoterapia a Muro

Auriculoterapia a Palma de Mallorca

Auriculoterapia a Petra

Auriculoterapia a Pollensa

Auriculoterapia a Porreras

Auriculoterapia a Sa Pobla

Auriculoterapia a Puigpunyent

Auriculoterapia a Ses Salines

Auriculoterapia a Sant Joan

Auriculoterapia a Sant Llorenç des Cardassar

Auriculoterapia a Sencelles

Auriculoterapia a Santa Eugenia

Auriculoterapia a Santa Margarita

Auriculoterapia a Santa María del Camí

Auriculoterapia a Santanyí

Auriculoterapia a Selva

Auriculoterapia a Sineu

Auriculoterapia a Sóller

Auriculoterapia a Son Servera

Auriculoterapia a Valldemosa

Auriculoterapia a Villafranca de Bonany

* En es desplaçaments a domicili a Mallorca se cobrarà un suplement de 30 € per desplaçaments superiors a 20Km de Palma

Kikai

Specific References

You might also like

Acupuntura

Price €48.00

Acupuntura a Mallorca

S'Acupuntura és una pràctica mil·lenària, indolora i segura, que pretén reequilibrar s'energia de s'organisme a través de sa manipulació de diferents punts des cos. En aquesta tècnica s'usen ses agulles molt primes per estimular punts específics en es cos. Sa majoria d'aquests punts se situen en unes línies anomenades 'meridians'.

A s'Acupuntura sa malaltia no és definida per símptomes ni pes nom d'una malaltia, sinó per desequilibris d'energia, emprant termes com a Insuficiència de Yin o excés de calor en es pulmons.

Es termes xinesos YIN i YANG se refereixen a energies oposades que se complementen una amb s'altra, i es terme Qi o CHI se refereix a s'energia vital.

Acupuntura Estètica

Price €48.00

Una de ses aplicacions més efectives de s'acupuntura és precisament s'acupuntura estètica o acupuntura cosmètica

Sa pell recupera tersura i lluminositat en poques sessions gràcies a s'efecte que produeix aquesta tècnica sobre sa circulació a sa zona aplicada.

Reflexologia Podal

Price €38.00

Sa reflexologia podal es basa en s'estimulació des peu per conseguir un efecte beneficiós per sa salut i relaxant per la resta del cos.

Gràcies an es massatge de reflexoteràpia podal se poden obtenir efectes beneficiosos en nombroses afeccions com es dolors reumàtics, estrès, depressió, ansietat, contractures, etc. amb es resultat, després de sa sessió, de una agradable sensació de benestar.

Sa reflexoteràpia se pot realitzar sense cremes ni olis, o si se prefereix, amb cremes específiques hipoalergèniques o amb olis de primera qualitat, rics en antioxidants i de fàcil absorció per millorar s'elasticitat i sa finor de sa pell.