Aquesta web utilitza cookies per millorar s'experiencia de usuari

close

Naturopatía y Fitoterapia

€60.00
Tax included
Lloc
Quantity

 

Protocols de seguretat davant es COVID19

Kikai

Specific References

You might also like

Acupuntura

Price €48.00

Acupuntura a Mallorca

S'Acupuntura és una pràctica mil·lenària, indolora i segura, que pretén reequilibrar s'energia de s'organisme a través de sa manipulació de diferents punts des cos. En aquesta tècnica s'usen ses agulles molt primes per estimular punts específics en es cos. Sa majoria d'aquests punts se situen en unes línies anomenades 'meridians'.

A s'Acupuntura sa malaltia no és definida per símptomes ni pes nom d'una malaltia, sinó per desequilibris d'energia, emprant termes com a Insuficiència de Yin o excés de calor en es pulmons.

Es termes xinesos YIN i YANG se refereixen a energies oposades que se complementen una amb s'altra, i es terme Qi o CHI se refereix a s'energia vital.

Auriculoterapia

Price €38.00

S'auriculoterapia o auriculopuntura és sense dubte juntament amb sa reflexologia podal una de ses teràpies més conegudes de tractament des desequilibris de salut a través de punts reflexos. És una variant de s'acupuntura que se centra a ses zones reflexes des cos que se troben en es pavellons auriculars, tractant es diferents punts reflexos de ses orelles a través de massatge, pressió, s'ús de llavors o boletes de metall o agulles (encara que això dependrà de cada cas). És una teràpia molt utilisada en casos de mal, addiccions i situacions de estrès i ansietat.

Reflexologia Podal

Price €38.00

Sa reflexologia podal es basa en s'estimulació des peu per conseguir un efecte beneficiós per sa salut i relaxant per la resta del cos.

Gràcies an es massatge de reflexoteràpia podal se poden obtenir efectes beneficiosos en nombroses afeccions com es dolors reumàtics, estrès, depressió, ansietat, contractures, etc. amb es resultat, després de sa sessió, de una agradable sensació de benestar.

Sa reflexoteràpia se pot realitzar sense cremes ni olis, o si se prefereix, amb cremes específiques hipoalergèniques o amb olis de primera qualitat, rics en antioxidants i de fàcil absorció per millorar s'elasticitat i sa finor de sa pell.