Aquesta web utilitza cookies per millorar s'experiencia de usuari

close

Inici

Active filters

Acupuntura Veterinària...

Price €68.00

S'acupuntura veterinària se basa en es mateixos principis que s'acupuntura humana i és una alternativa que pot ajudar an ets animals a pal·liar o superar certes malalties. Consisteix en col·locar petites agulles a diferents punts específics des cos de s'animal per conseguir una disminució de ses molèsties i un augment d'endorfines. A Kikai l'utilisam amb cans, encara que altres animals també se poden beneficiar d'aquesta teràpia.

Es nostros servicis d'acupuntura per animals se realisen exclusivament a domicili a Mallorca.

Acupuntura

Price €48.00

Acupuntura a Mallorca

S'Acupuntura és una pràctica mil·lenària, indolora i segura, que pretén reequilibrar s'energia de s'organisme a través de sa manipulació de diferents punts des cos. En aquesta tècnica s'usen ses agulles molt primes per estimular punts específics en es cos. Sa majoria d'aquests punts se situen en unes línies anomenades 'meridians'.

A s'Acupuntura sa malaltia no és definida per símptomes ni pes nom d'una malaltia, sinó per desequilibris d'energia, emprant termes com a Insuficiència de Yin o excés de calor en es pulmons.

Es termes xinesos YIN i YANG se refereixen a energies oposades que se complementen una amb s'altra, i es terme Qi o CHI se refereix a s'energia vital.

Acupuntura Estètica

Price €48.00

Una de ses aplicacions més efectives de s'acupuntura és precisament s'acupuntura estètica o acupuntura cosmètica

Sa pell recupera tersura i lluminositat en poques sessions gràcies a s'efecte que produeix aquesta tècnica sobre sa circulació a sa zona aplicada.

Massatge anti-cel·lulitis

Price €48.00

Estadísticament sa cel·lulitis, o acumulació de nòduls adiposos davall sa pell d'unes quantes zones corporals, afecta a prop des 85% de sa població femenina a Europa. Són vàries ses zones en las que se pot presentar, sent ses més habituals es glutis, s'abdomen o ses cuixes. Es massatge específic a ses zones afectades generalment proporciona una millora a sa circulació de sa zona fent que s'activi es reg sanguini i afavorint sa reducció des nòduls de greix, encara que és cert que no ha d'esser s'únic medi per solucionar es problema, s'ha d'ajudar d'altres teràpies com es Cupping o s'acupuntura i d'un augment de s'ingesta d'aigua i ajudar-ho amb una dieta i un exercici adequats.

Auriculoterapia

Price €38.00

S'auriculoterapia o auriculopuntura és sense dubte juntament amb sa reflexologia podal una de ses teràpies més conegudes de tractament des desequilibris de salut a través de punts reflexos. És una variant de s'acupuntura que se centra a ses zones reflexes des cos que se troben en es pavellons auriculars, tractant es diferents punts reflexos de ses orelles a través de massatge, pressió, s'ús de llavors o boletes de metall o agulles (encara que això dependrà de cada cas). És una teràpia molt utilisada en casos de mal, addiccions i situacions de estrès i ansietat.

Drenatge Limfàtic Manual

Price €48.00

Drenatge Limfàtic

En el cos humà hi ha dos grans sistemes circulatoris, la sang, bombejada pes cor, i es sistema limfàtic, que no té un òrgan de bombejament com a tal. El sistema limfàtic, estès per tot es cos, aturarà molts des residus des metabolisme cel·lular. Es moviment d'aquests restes a través del limfàtic sol ser causat pes moviment i sa pressió que ofereixen es teixits i músculs adjacents an es sistema limfàtic, empenyent-lo an es ganglis limfàtics. De vegades aquest moviment no és suficient i se produeix un estancament des líquid limfàtic.

Es drenatge limfàtic manual estimula manualment aquest moviment per promoure sa circulació limfàtica i estimular s'eliminació d'aquests residus del cos. 

Reiki

Price €50.00

El Reiki és una tècnica de sanació holística, completament indolora, que canalitza l'energia universal per promoure s'equilibri i es benestar físic, mental i emocional. Entre es seus nombrosos beneficis s'inclouen sa reducció de s'estrès, sa relaxació profunda, sa millora des mal, o s'enfortiment del sistema immunològic.

Oferim sessions de Reiki tant en consulta com a domicili o a distància.

Massatge amb Pedres...

Price €48.00

Sa vida tan ocupada que tenim i s'estrès diaria mos dificulten trobar un espai per desconnectar. Amb es  massatge amb pedres volcàniques calentes a casa, ara podràs disfrutar d'un massatge típic de spa a ca teva. Desconnecta i disfruta d'uns moments de relax per tu. Ses pedres calentes activaran sa circulació des teu cos amb s'ajuda de s'aromateràpia i els olis essencials. 

Tecnica Estructural...

Price €50.00

Com ´mos passa a noltros, es nostros animals acumulen es seus antecedents de complicacions físiques i emocionals al llarg de la seva vida.

La Teràpia Estructural afavoreix s'equilibri de s'estructura des cos de s'animal ajudant an es bon funcionament des sistema nerviós i an es mateix temps allibera ses càrregues emocionals. Això produeix canvis físics que milloren es benestar de sa teva mascota i que fan més fàcil sa convivència entre es nostre animal i es éssers vius amb es què se relaciona, ja siguin aquests altres animals o fin i tot la seva família humana.